spray-paint-banner-16v2

OurAir Blow drogersproducts

Air Blow drogers


Standaard met 2 blaaspistolen
Art. Nr. 20050

De standaard biedt de mogelijkheid om beide pistolen tegelijk te gebruiken. De pistolen zijn in de hoogte en breedte zeer flexibel en makkelijk in te stellen. De pistolen kunnen handmatig of met de standaard gebruikt worden. Met deze blaaspistolen wordt de droogtijd van watergedragen producten zoals lakken, beschermlagen etc. verkort, en optimaliseert u de arbeidstijd.
Zonder filter/regelaar: zie art. 20052

Bekijk product

Blaaspistool
Art. Nr. 20051

Met deze blaaspistolen wordt de droogtijd van watergedragen producten zoals lakken, beschermlagen etc. verkort, en optimaliseert u de arbeidstijd.

Bekijk product


Mini-jet luchtdroger
Art. Nr. 20075

De Mini-Jet is een krachtige luchtblazer en o.a. ideaal voor het drogen van watergedragen lakken van bijv. spot-repair, omdat de luchtverplaatsing het water in de lak nog sneller laat verdampen.
De Mini-Jet heeft een platte luchtstraal met hoge druk, die zeer precies kan worden gericht op een specifiek stuk van het oppervlak voor het handmatig afkoelen, drogen en afblazen van een exacte plek. 
Voor luchtregelaar zie art. 20076.

Bekijk product

Luchtregelaar voor mini-jet luchtdroger art. 20075
Art. Nr. 20076

Met de luchtregelaar kan de druk van de luchtstraal nauwkeurig worden ingesteld. Door simpelweg aan de knop te draaien kan men de uitstromende luchthoeveelheid veranderen. Traploos.
¼” NPT
Max. luchttoevoer: 120 psi

Bekijk product