spray-paint-banner-16v2

OurKleeflakkenproducts

Kleeflakken


Kleeflak 25 ltr
Art. Nr. 21002

Een transparante kleverige coating die niet droogt bij kamertemperatuur ter bescherming van wanden van spuitcabines. Houdt stof vast en beschermt tegen spuitnevel. Makkelijk aan te brengen, geen droogtijd. Afwasbaar. Op waterbasis.

Voor 5 ltr verpakking: zie art. 21220

Bekijk product

Aquaboost
Art. Nr. 21218

Vloeibaar alkalisch concentraat reinigingsmiddel, ontwikkeld om snel verkeersfilms van autolakken, vuil en vetten van motorcompartimenten en chassis en alkali-oplosbare beschermende wassen van nieuwe voertuigen te verwijderen.

Bekijk product

Kleeflak 5 ltr
Art. Nr. 21220

Een transparante kleverige coating die niet droogt bij kamertemperatuur ter bescherming van wanden van spuitcabines. Houdt stof vast en beschermt tegen spuitnevel. Makkelijk aan te brengen, geen droogtijd. Afwasbaar. Op waterbasis.

Voor 25 ltr verpakking: zie art. 21002

Bekijk product

Dust Collect 5 ltr
Art. Nr. 21221

Voor het vasthouden van stof op vloeren, muren, richels etc. Regelmatig opbrengen als fijne nevel. Voor spuitcabines, opslagruimtes, drukkersruimtes etc. Op waterbasis.

Bekijk product

Ovencoat WR 4530
Art. Nr. 21225

Een coating voor gebruik in industriële moffel- en droogovens. Houdt stof en vuildeeltjes vast. Geschikt voor gebruik in ovens tot ± 165°C. Op waterbasis.

Bekijk product