spray-paint-banner-16v2

OurPlamuurproducts

Plamuur


Debrasel Alsi 12 incl. verharder
Art. Nr. 15012

Metaalhoudende synthetische 2K plamuur. Dit product is zeer hard en sterk. Kan op alle metalen (incl. aluminium) worden gebruikt, maar ook op hout. Bestand tegen koolwaterstoffen (benzine, dieselolie) en een aantal zuren (accuzuur).

Bekijk product


Poly Fiber: polyester glasvezelplamuur 1,8 kg incl. verharder
Art. Nr. 15706

Glasvezelplamuur met extra lange vezels. Voor GVK reparaties en voor het opvullen van zeer diepe oneffenheden en het herstellen van behandelde roestplekken. Alleen voor gebruik op stalen oppervlakken, niet voor gebruik op zink en aluminium oppervlakken.

Bekijk product

Universal: multi-functionele polyesterplamuur 2 kg incl. verharder
Art. Nr. 15710

Een multifunctionele plamuur en fijnplamuur met meervoudige hechting, voor het opvullen van kleine tot diepe oneffenheden, deuken en krassen. Universal heeft een zeer cremige consistentie en is daarom zeer gemakkelijk aan te brengen. Hechting op aluminium, stalen oppervlakken en op gegalvaniseerde staalplaten.

Bekijk product

PolySpray: 2K polyester spuitplamuur 1,5 kg incl. verharder
Art. Nr. 15715

Ideaal voor het opvullen van diepe oneffenheden, deuken en krassen in auto's, vrachtwagens, standconstructies etc. Eenvoudig aan te brengen met een spuitpistool, maakt zeer hoge laagdikte mogelijk. Hechting op metaal, polyester plamuur, GVK onderdelen en hout. Niet geschikt voor zink en aluminium oppervlakken.

Bekijk product

PolyFine: polyester fijnplamuur 2 kg incl. verharder
Art. Nr. 15726

Een fijnplamuur voor het opvullen van kleine tot middelgrote oneffenheden, deuken en krassen. Het vormt een zeer fijn, poriĆ«nvrij oppervlak, en is zeer makkelijk schuurbaar. Alleen voor gebruik op stalen oppervlakken. Niet geschikt voor gebruik op zink en aluminium oppervlakken.

Bekijk product

Quick Mix Board
Art. Nr. 23006

Bord met 80 vel speciaal mengpapier t.b.v. makkelijk en schoon mengen van plamuur en andere 2K vulmiddelen. Het speciale papier, dat niet absorberend is, heeft een afmeting van 25,5 x 21,5 cm.

Bekijk product